Дарителска Акция за 1 Юни

Измина повече от година от както организираме благотворителни акции с доставка на топла храна за нуждаещите се и досега не бях подарявала 1 METER CHOCOLATE…За да не давам храна на хейтъри и недоброжетели и тн. и все се въздържах и съобразявах с „хорското“ мнение.

Е, днес вече определено не съм дете. Избрах да не се държа по детски „притеснително“ и да не се съобразявам с това кой ще одобри или не..)

За това освен топла храна, подарихме и дарихме еднометрова радост на младежите в нужда.Толкова се зарадваха!Не бяха виждали и чували за такова нещо! Очите им светнаха, усмивки и прегръдки имаше от всички!И още повече се изненадаха, че го правя аз. От месеци им доставяме храна и не е ставало дума, за това което правя извън Фондация „БлагоДарител“. Освен храната имаха и торта днес и шоколадите.Пищно празнично и сладко да им е!Благодарим безкрайно на нашите дарители, без които не бихме се справили сами, безценна е всяка една помощ – анонимна или не, малка или голяма.Вселената да ви възнагради стократно за жеста и подкрепата!