Бъдещи Акции

ВАЖНО!!!
Имам прекрасна новина! ❤
Днес, освен, че отново доставихме и дарихме топла храна на младежите с умствени увреждания, имаме и нова, неочаквано подкрепа от партньор. ❤
По повод 1 Юни и празника на децата Фондация „БлагоДарител“съвместно „Анджи ЕлТрейд“ организират благотворителна промоция с подаръци!
Всеки, който закупи детско столче MiKI PLUS, GIOTTO/MICHELANGELO, или LEONARDO, допълнително като подарък ще получи и детска седалка EOS PLUS!
Столчетата са на италианската марка Belleli (www.bellelli.com) и са нови, произведени през Декември 2020 г. , имащи всички необходими сертификати, отговарящи на изискванията на ЕС.
50 % от средствата от всички продадени столчета ще бъдат предоставени с благотворителна цел, като дарение на Фондацията.
От своя страна – Фондация „БлагоДарител“ (www.blagodaritel.bg) ще изхранваме с дарението ежеседмично 25 младежи с увреждания, които са настанени в защитени жилища към СО.
Прилагам снимки и описание на столчета, от които може да изберете.
Моля, споделете информацията със свои близки и познати, за да може да стигне до повече хора!
Благодаря на всички предварително!
Осигуряване на топла храна за 100-150 бездомни, настанени в Кризисен Център, кв. Захарна Фабрика.

Кризисен център за временно настаняване за бездомни, гр. София, кв. "Захарна Фабрика"

В кризисния център има постоянно настанени между 90 и 150 бездомни и нуждаещи се хора. Стараем се, колкото е възможно по-често да им доставяме вкусна и топла храна. За осъществяване на една акция са ни необходими средства, в размер на 562 лв., които осугуряваме чрез дарители или клиенти, които поръчват храна през www.blagodaria.bg.

Осигуряване на топъл обяд за настанените 120 бр. нуждаещи се  в Дом за възрастни с умствена изостаналост, с. Подгумер. 

За една акция са ни необходими средства в размер на 608 лв.,  които осигуряваме чрез дарения или продажби на храна през www.blagodaria.bg